Op de San Diego Comic Con, die vol aan de gang is, wordt er altijd het nodige aangekondigd. Tijdens de Call of Duty panel kondigde Activision een remake van de Terminal map uit Modern Warfare 2 aan. Ook lieten ze zien hoe de home base er uit ziet.

Terminal uit Modern Warfare 2

De hele Call of Duty serie heeft wel honderden multiplayer maps en een paar zijn zo populair dat ze wat vaker terugkomen. Nuketown is zo’n map die in verschillende Call of Duty’s te spelen is. Ook de Terminal map is er eentje die in verschillende games van de serie terugkwam en nu is deze ook bevestigd voor de nieuwe Call of Duty.

De map zal niet helemaal hetzelfde zijn, want het vliegveld op Aarde in Modern Warfare 2 is ingewisseld voor een plek op de maan waar je ruimteschepen zult zien in plaats van vliegtuigen. Hoewel het uiterlijk anders is zal de layout precies hetzelfde zijn zodat Modern Warfare 2-veteranen de map blind kunnen spelen.

infinite-warfare-terminal-map.jpg.optimal

Deze nieuwe map krijg je trouwens niet zomaar, daarvoor moet je de game wel pre-orderen. Het maakt verder niet uit welke versie.

Home base

Wat een hele interessante nieuwe toevoeging is aan Call of Duty is de home base. Een soort van Base of Operations zoals je die misschien wel kent uit The Division.

De UNSA Retribution is de hub waar de campaign spelers voorbereiden, naar en van missies gaan. De UNSA Retribution is een levendige ruimte waar je het gesprek aan kunt gaan met je crew en de base zal gaandeweg worden uitgebreid.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments