Gister was het de dag van het ongeluk. Vrijdag de 13e. Naast deze verschrikkelijke dag zit er nog iets in het verschiet… Halloween! Gelukkig is daar Infinity Ward die het licht in de duisternis moet laten schijnen. Of niet? 

Pee Wee’s Big Adventure

Infinity Ward heeft, speciaal voor Halloween, de tweede seizoensupdate voor Infinite Warfare uitgebracht. Je kunt nu de speciale “Willie Wylard’s Halloween Event”-update downloaden en aan de gang gaan met dit benauwende evenement. Tijdens het event krijg je dubbele xp, exclusieve skins, gratis supply drops, speciale Halloween-loot, nieuwe eindbazen en uiteraard een nieuwe versie van ‘Gesture Warfare’.

Gesture Warfare is een onwijs vage modus waarbij je niet alleen maar je vijanden kan neerschieten, maar ook gebaren kan gebruiken om ze om te leggen. Mocht je dit met vrienden spelen kan ik me voorstellen dat dit wel grappig is. Voor even…

Gelukkig is dit niet alles. Elke vrijdag krijg je, zolang het evenement duurt, namelijk een exclusief cosmetisch item met als klapper op de vuurpijl een speciale verassing op de laatste vrijdag van de maand (27-10). Om deze items te claimen hoef je alleen maar even in te loggen en de quartermaster te bezoeken.

Last but not least kun je de map ‘Carnage’, welke onderdeel is van de ‘Retribution map pack’, gratis spelen tot het einde van dit event.

Dus… haal jij deze game weer onder het stof vandaan voor dit event of ga je lekker verder met FIFA of Shadow of War? Laat het vooral weten. Willy Wylard’s Halloween Scream feestje is te spelen tot het einde van deze maand.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments