INCOMING MESSAGE: “Guys, I’m on my way!” – Nieuwe Overwatch held!

Overwatch… De game waar ik meer uren in heb zitten dan dat ik gepoept heb. Voor diegene die het nog steeds spelen is er een verrassing onderweg.

Moira

Overwatch is een game die inmiddels bij mij al een tijdje digitaal stof ligt te happen. Ik heb onwijs genoten van deze game, maar het gebrek aan variatie heeft ‘m bij mij de das om gedaan. Gelukkig komt er binnenkort, wanneer is nog niet bekend, een nieuw speelbaar personage jouw kant op. Zie hier… Moira!

Moira is een pittige tante met biotische vaardigheden die in staat is om zowel vrienden te genezen als vijanden schade toe te dienen. Moira beschikt over korte- en lange afstandsaanvallen en is in staat verzwakte vijanden neer te halen en meerdere vrienden te redden van de ondergang. Hieronder de vaardigheden van deze nieuwe heldin.

  • Biotic Grasp. Met haar linkerhand straalt Moira biotische energie uit die haar teamgenoten geneest van verwondingen. Haar rechterhand vuurt een langeafstandsgeweer af die het leven van je vijand weg “zapt”, terwijl jouw eigen leven hierdoor aangevuld wordt.
  • Biotic Orb. Moira lanceert hiermee een biotisch gebied waarbij ze de keuze heeft uit een regenererend effect dat het leven van teamgenoten hersteld. Of een verzwakkend effect dat schade toe doet aan je vijanden.
  • Fade. Hiermee kan Moira een korte afstand afleggen door te teleporteren.
  • Coalescence. Dit is de ultieme vaardigheid van Moira waarbij je een grote straal afschiet waarbij ze tegelijkertijd teamgenoten geneest en vijanden schade toe doet. Deze straal gaat overigens dwars door de muur. BIEM!

Dus… Heb jij hier zin in?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments