I, the Inquisitor toont eerste trailer

De Poolse ontwikkelaars The Dust hebben de eerste gameplay trailer onthuld voor hun aankomende spel “I, the Inquisitor”, gebaseerd op de populaire Poolse serie fantasy boeken van Jacek Piekara

“I, the Inquisitor” is een verhaalgedreven, duistere renaissance, actie-avontuur mysteriegame die zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis rond 1500. In deze wereld is Jezus niet aan het kruis gestorven. In plaats daarvan ontsnapte hij aan zijn kruisiging en ontketende bloedige wraak op degenen die niet in hem geloofden. Eeuwen gaan voorbij en nu dwingt een leger van fanatieke inquisiteurs op brute wijze het geloof af voor deze bloeddorstige kerk die Europa in haar greep heeft.

Jij speelt als zo’n Inquisiteur in dienst van The Holy Office – Mordimer Madderdin. Je wordt naar Konigstein gestuurd om de misdaden en overtredingen van het gewone volk aan te pakken, terwijl je te maken krijgt met een oud kwaad dat zich om je heen probeert te vestigen.

Gebruik je speurvaardigheden om aanwijzingen, geheimen en verdachten te ontdekken. Gebruik sluwheid of bedreigingen om de antwoorden te krijgen die je nodig hebt. En ten slotte moet je moeilijke morele beslissingen nemen om het lot te bepalen van degenen die je onderzoekt. Zal je genade tonen voor hun fouten of zal je heilige wreedheid ontketenen zoals het geloof verwacht?

“I, the Inquisitor” komt naar de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments