Hyper Universe aangekondigd voor de Xbox One

Er is weer een nieuwe game aangekondigd voor de Xbox One. Met een extreem hyperactieve trailer is Hyper Universe aan ons voorgesteld. Het is een Xbox exclusieve MOBA game en…. hij is gratis!

We zien in de trailer allerlei gestoorde characters langskomen. Zo zit er een soort Gundam in de trailer, een trol met twee hoofden, een schoolmeisje, Supergirl en nog veel meer dwaze personages. In totaal zitten er 28 van dit soort personages in de game, verspreid over 6 verschillende klassen en allemaal zijn ze gebaseerd op bekende en populaire characters.

De game zelf is een 2D side-scrolling MOBA waarin je jezelf een weg door de verschillende levels moet vechten om uiteindelijk de vijandelijke torens te kunnen vernietigen. Hyper Universe wordt ontwikkeld door Nexon, een van oorsprong Koreaanse studio, en die hebben best wat ervaring met dit soort titels.

In Hyper Universe maakt de redelijk standaard point-and-click gameplay plaats voor directe controle over je personages. Alles ziet er redelijk vloeiend en snel uit, dus wie weet hebben we hier een topper te pakken.

Als je hier heel enthousiast van wordt, dan hebben we goed nieuws voor je. Hij komt op 7 augustus al uit en wordt free-to-play.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments