Hyper Scape lanceert op 11 augustus gratis

Hyper Scape, de nieuwe free-to-play urban battle royale first-person shooter, lanceert op 11 augustus. De lancering gaat gepaard met de start van het eerste seizoen van Hyper Scape, The First Principle. Tijdens het eerste seizoen krijgen spelers toegang tot nieuwe content, nieuwe features voor de Crowncast Twitch-extensie en ontdekken ze meer over het Hyper Scape-universum

Lancering op consoles

Met de lancering van het eerste seizoen krijgen Xbox One-spelers de kans om voor de eerste keer in de wereld van Hyper Scape te duiken.

Hoewel de game al beschikbaar is op pc sinds onze eerste testfase, is Season One voor ons de echte lancering van Hyper Scape. We hebben de testperiodes ten volle benut om geregeld updates door te voeren, vooral gericht op de algemene balans. Dankzij die updates zijn we nu klaar om consolespelers te verwelkomen met veel nieuwe content om van te genieten.

Graeme Jennings, Senior Producer van Hyper Scape bij Ubisoft Montreal.

Season One

Het eerste seizoen van Hyper Scape introduceert een gloednieuw wapen voor middellange afstand, de Dragonfly, en een nieuwe hack, Magnet, die kan worden gebruikt om nietsvermoedende tegenstanders in de val te laten lopen. Season One bevat in totaal 11 wapens en 11 hacks, en naast Solo en Squad Crown Rush staan er ook extra tijdelijke spelmodi op de planning.

Season One geeft een kickstart aan het overkoepelende Hyper Scape-verhaal: er is een mysterie in de Hyper Scape gecreëerd door Prisma Dimensions en het is aan de spelers om dit op te lossen. Dit eerste seizoen introduceert Memory Shards die spelers verzamelen om meer te ontdekken over bepaalde personages en evenementen. Elke week wordt er een nieuwe Memory Shard in de wereld verborgen die spelers moeten zoeken en verzamelen. Tevens introduceert elk seizoen strips om het verhaal van Hyper Scape verder op te bouwen.

Daarnaast voegt het eerste seizoen van Hyper Scape een nieuwe feature toe aan de innovatieve Crowncast Twitch-extensie: Kudos. Dit is een tool waarmee kijkers hun streamers ondersteunen en reageren op de meest krankzinnige momenten door in-game visuele effecten te produceren binnen de match. Kudos schaffen spelers aan met Twitch Bits, een virtuele currency die streamers ondersteunt. De feature waarmee spelers op events stemmen die een directe impact hebben op de game, wordt in Season One uitgebreid met een nieuw event: Lethal Melee. Wanneer Lethal Melee van kracht is, kan het melee-wapen van een speler tegenstanders in één klap uitschakelen. In totaal zijn er reeds 9 events beschikbaar met de Crowncast Twitch-extensie.

Ook bevat het eerste seizoen van Hyper Scape nieuwe aanpassingsitems die te verdienen zijn via de Battle Pass. De Battle Pass biedt een gratis en een premium track, waarbij de premium track te verkrijgen is voor 950 Bitcrowns, en bevat 100 tiers met exclusieve items. Spelers verdienen Bitcrowns door de game te spelen of door Bitcrowns aan te schaffen met echt geld. Net als tijdens de open bèta is het mogelijk Battle Pass-progressie te boeken door op Twitch te kijken naar Hyper Scape-streamers die de Crowncast-extensie hebben ingeschakeld. Daarnaast zijn extra aanpassingsitems verkrijgbaar via de in-game winkel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments