Ikzelf heb niks met jagen. Ook niet virtueel. Maar mocht je er wel iets mee hebben en vind je het neerknallen van de moeder van Bambi in het echt te ver gaan, dan kan je gelukkig virtueel wel je gang gaan.

NACON viert vandaag de release van Hunting Simulator 2. Hunting Simulator 2 is een gloednieuwe jachtsimulatie-game van Neopica en biedt vele uren aan unieke ervaringen, midden in de natuur. De pc-versie van deze game komt op 16 juli beschikbaar.

In Hunting Simulator 2 zijn de natuurlijke omgevingen die je verkent groter, gevarieerder en indrukwekkender dan ooit dankzij de compleet vernieuwde graphics en geluidseffecten. De game levert vele uren aan uitdagende en meeslepende uitdagingen tussen de flora en fauna van enkele van de mooiste plekken in Europa en de Verenigde Staten. Spelers kunnen in Hunting Simulator 2 maar liefst 33 verschillende soorten dieren tegenkomen. De kunstmatige intelligentie van elke soort is significant verbeterd om het unieke en realistische gedrag van alle dieren adequaat te reproduceren.

Via een gloednieuwe interface kunnen spelers voor hun uitrusting kiezen uit meer dan 70 wapens en accessoires en 90 officiële kledingstukken van de beste gespecialiseerde merken:

  •     Wapens: Winchester, Browning, Sako, Tikka, Verney-Carron, Barrett, Bear Archery, Beretta
  •     Outfits en accessoires: Bushnell, Kryptek, SJK, Ligne Verney-Carron, Browning, Beretta
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments