We zijn al een paar dagen bezig met dit verhaal. Waar zou het over gaan? Wat bedoelen ze met Hunt the Truth. Waarom staat er verrader op een kogel? Wordt de Master Chief verraden of is hij de verrader? Of is dit misschien wel de laatste Halo, de Halo die de Master Chief niet gaat overleven? Speculaties, geruchten, roddels.

Vanmorgen om twee uur zou de onthulling plaats gaan vinden. De timer zou op nul staan en dan zouden we meer weten. Maar doen we dat nu ook?

Hunt the Truth blijkt een blog te zijn waarin oorlogsjournalist Benjamin Giraud wekelijks een verslag gaat doen over de Chief. Hij is ingehuurd om de Chief te profileren en zo op jacht te gaan naar de waarheid achter de Master Chief. In de eerste log, episode 00, vertelt Giraud meer over de richting waar dit verhaal naar toe moet en dus ook waar het verhaal van Halo 5 over gaat.

Giraud had zijn eerste ontmoeting met Spartan 117 zo’n zes jaar geleden. De held die de aarde gered had en nu bekend is onder de naam de Master Chief. Maar wie is hij precies? Kloppen de verhalen? Of is de geschiedenis gefabriceerd en is er ergens sprake van verraad. Er kwamen meer en meer losse eindjes tevoorschijn. Dus, Giroud is terug naar de oorsprong en stelt de cruciale vraag: Wie is hij, de Master Chief?

Hieronder kan je de eerste audiolog van Giraud zelf beluisteren. Elke week komt er een nieuwe log dus 30 maart zal dit verhaal verder gaan…we gaan dit op de voet volgen.

En zo worden we warm gemaakt voor de nieuwe Halo 5: Guardians. Waar zou dit naar toe leiden?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties