Een kleine drie weken geleden lieten wij al wat gelekte informatie zien. Informatie wat nog onder de geruchten afdeling valt.

Vandaag lijkt dit wat concreter te worden. De huidige Elite Controller is een geweldig apparaat met helaas wat problemen die bij een controller van deze prijs niet zouden moeten voorkomen. Dus er mag best snel een 2.0 versie van deze controller uit gaan komen.

Met de gelekte info lijkt dat zeker te worden maar een tijdspad was er niet. Nu lijkt het erop dat dit sneller gaat komen dan we hadden verwacht. Volgens een gebruiker in ResetEra heeft een vriend geprobeerd zijn kapotte Xbox One Elite Controller bij Best Buy te laten vervangen omdat hij daar nog garantie op had. Daar kreeg hij te horen dat de controller niet meer leverbaar was en werd hem een cadeaubon als vergoeding aangeboden.

Met andere woorden, er worden van de huidige generatie geen nieuwe Elite Controllers meer geleverd (en dus gemaakt). Dit kan niet anders betekenen dat de nieuwe 2.0 versie al in productie is en daarom snel zal gaan komen. We wachten het maar af.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments