Hot Wheels Unleashed 2 aangekondigd

Goed nieuws voor de liefhebbers van race games en Hot Wheels, want er komt een nieuw deel aan!

Vandaag heeft ontwikkelaar Milestone namelijk een nieuw deel in de race franchise aangekondigd. In Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged zoals de game heet mogen we wederom met speelgoedauto’s over verschillende banen racen. Daarnaast zien we in de beelden dat we ook off road gaan en door de achtertuin mogen driften om de eerste plek te bemachtigen. Ook motors zijn deze keer van de partij om stunts mee uit te voeren en anderen van de baan af te rammen.

Daaarnaast mogen we 5 nieuwe werelden verwachten en een aantal nieuwe skill moves. Zo rammen we onze tegenstanders van de weg met dash en mogen we springen om vette trucs uit te halen. Daarnaast worden voertuigen nu onderverdeeld in 6 verschillende klassen: Rocket, balanced, Swift, Drifter, off road en heavy duty. Elke klasse beloofd zijn eigen voordelen. Zo ben je met rocket de snelste terwijl je met heavy duty anderen makkelijk van de baan ramt.

Benieuwd geworden naar de game? Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged is vanaf 19 oktober beschikbaar voor de Xbox One en Series X/S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties