Homefront: The Revolution krijgt een vrij deluxe limited edition versie van de game, met een ware drone die je op afstand kan besturen!

Kijk eens! Een bundel met een replica van de ‘Goliath Drone’ (ik dacht dat drones vliegende dingen waren, geen auto’s) met werkende lichten. Dit is één van de meeste angstaanjagende wapens in het arsenaal van de KPA’s Counter-Insurgency. Je krijgt verder nog een Steel Book hoes, een art book met 32 pagina’s aan mooi artwork, een Revolutionary Spirit Pack (zal ik zo uitleggen) en een Homefront: The Revolution Expansion Pass, want een spel is tegenwoordig niet compleet als er geen aankondiging is van toekomstige uitbreidingen. Natuurlijk kijk je niet eerst naar hoe het spel verkoopt, nee, gewoon alvast expansion packs aankondigen en een pas ervoor verkopen… *zucht*

homefront-the-revolutions-goliath-edition-comes-with-a-real-life-drone-145688229221

De updates voor de co-op die later komen (nieuwe missies etc.) zijn overigens gratis en behoren dus niet tot de expansion pass.

De Revolutionary Spirit Pack bevat een motor skin en een Goud pistool in de singleplayer. Je krijgt daarbij ook gelijk toegang tot de Marksman Rifle, Sniper Scope en Remote Explosives voor je co-op partner. Digitale meuk die je later kunt unlocken dus. Er is ook nog een bonus voor digitale pre-orders, namelijk de Liberty Pack, waar je twee stukken combat gear krijgt die normaal vrij zeldzaam zijn (Liberty Body Armour en KPA Shock Trooper Helmet).

Op 20 mei 2016 komt Homefront: The Revolution uit. De bundel hierboven zal 159 dollar kosten, en waarschijnlijk dus te vertalen naar euro’s.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments