Als je terugkijkt naar de E3 en de trailer van Homefront: Revolution, dan weet ik nog heel goed dat ik echt kippenvel kreeg en geboeid bleef luisteren naar de stem van het jongetje die je in de trailer kon zien. Je merkte de angst, de spanning en het verdriet. Kortom, het heeft indruk op mij gemaakt. Nu zijn er nieuwe gameplay beelden en wat maken we daar uit op?

Na het zien van de gameplay op de E3 vroeg ik mij of Homefront: Revolution het verder zou schoppen dan het eerste deel? Zou het slagen om de emoties van de trailer door te kunnen zetten tijdens het spel? Als je de beelden hierboven ziet, dan merk je wel het duistere tintje, de chaos en planning van de rebellen. Je ziet dan ook gelijk dat het niet geheel representatieve beelden zijn als het gaat om graphics, maar zoals we eerder hebben gezien, ziet het spel er niet slecht uit. Maar als je alles zo bij elkaar ziet, dan denk je… Far Cry, is that you? De interface, het besturen van voertuigen, het helen van je wonden, het wiel van wapenkeuze, allemaal hetzelfde, is dat erg? Nee, zeker niet. Als het goed werkt, dan werkt het goed. We zien ook bijvoorbeeld dat je je wapen kan aanpassen á la Crysis, waar je het wapen schuin houdt en dingen aanklikt.

Scheuren op de motor

In de demo zie je ook veel motor gameplay en het sturen gaat de speler nog goed af. Hier en daar wat lomp, maar dat zijn we allemaal wel eens. Het surveillance sfeertje komt heel goed over, maar wat precies de bedoeling was in de demo, is niet echt bekend. Ik hoop echt dat Homefront: Revolution een volle homerun slaat met de release, want de trailers hebben tot nu toe een goede indruk gegeven. Het zou jammer zijn als het alleen bij ‘leuke trailers’ blijft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments