Zoals jullie in een eerder bericht van ons konden lezen, wisten we stiekem al dat Homefront: The Revolution in mei dit jaar zou uitkomen. Nu heeft de ontwikkelaar het zelf officieel naar buiten gebracht middels een persbericht en trailer genaamd ‘This is Philadelphia’. 

Op 20 mei is het zover! Homefront: The Revolution zal dan verkrijgbaar zijn op de Xbox One, pc en PS4. Hierboven kan je de trailer bekijken. Helaas niet zo sterk als de Gamescom variant van vorig jaar. Het is echt zo’n doorsnee Hollywood trailertje waar alle beelden voorspelbaar zijn. Desalniettemin heb ik er zin in! Deze game kan zo maar eens een onverwachte topper worden. Er is een online co-op modus, dikke win!

In de trailer zien we gameplay en verhaal door elkaar heen lopen. De trailer toont de Yellow Zones van het bezette Philadelphia in 2029. Dat zijn dichtbevolkte wijken waar burgers in constante angst leven. Denk aan een politiestaat door middel van permanente videobewaking en constante propaganda (dus gebaseerd op Noord-Korea?).

Hiernaast zijn er nog Red en Green Zones. Zoals je misschien al verwacht, heeft een Red Zone dikke chaos door oorlog en staan er vele ruïnes. Er heerst constant oorlog. Een Green Zone is in de macht van Korean People’s Army en zal dus moeilijk zijn om te infiltreren als guerilla strijder.

Aan jou, als speler, de taak om de infrastructuur van de heersende macht eens flink te destabiliseren. Dit doe je door de propaganda te verstoren, beveiliging uit te schakelen, kostbare doelwitten uit te schakelen, noem maar op. Genoeg fun dus en al helemaal als je dit samen met een vriend kan uitvoeren! Homefront: The Revolution kan dus, zoals ik al zei, een regelrechte topper worden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments