Terwijl de beta van The Division op het punt van starten staat, komt er nog meer beta-nieuws op de planken.

Homefront: The Revolution krijgt ook een gesloten beta en wel de volgende maand al. Van 11 tot en met 14 februari zullen een aantal gelukkigen de mogelijkheid hebben om deze game te gaan spelen. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een Xbox One Beta Token nodig. Hoe je die kan vergaren is nog niet bekend, maar zowel Deep Silver als Microsoft gaan tezamen een aantal promotie-acties doen die je de kans op zo’n token gaan geven. Als startpunt is het sowieso handig om je even op de officiële Homefront website te registreren.

Check deze nieuwe trailer want in de beta krijg je de kans om de Resistance Mode uit te gaan proberen. Dit is een 4-speler co-op mode waarbij je door het verhaal heen geleid wordt. Deze mode is specifiek gekozen om The Revolution’s 30 uur durende campagne te promoten. Weer een game die gericht is op het samen spelen en werken, ik hou er van.

Ben je trouwens al geregistreerd op de site dan bestaat de kans dat je een sneak peek van deze nieuwe mode gaat krijgen bij de komende gesloten beta stress test die zal plaatsvinden van 29 januari tot 5 februari. 20 mei moet de game in Europa uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments