Sjonge jonge zeg, normaal kan ik persberichten nog wel omtoveren tot neutrale berichten, maar nu staat er toch een quote over de HoloLens, #nietbest. 

Het goede nieuws van de HoloLens, is dat Microsoft het apparaat niet net zoals de Kinect op de markt wil brengen/pushen. We hebben allemaal gezien wat voor lot daar aan vastzit. De maker van de HoloLens, Alex Kipman, liet al meerdere keren zien wat het apparaat kon. Maar als we ons afvragen wanneer dat mooie apparaat nou op de markt komt, krijgen we dit als antwoord:

[quote_center]‘Wanneer ik het gevoel heb dat de wereld er klaar voor is, zullen we het voor de ‘normale’ mensen mogelijk maken om de HoloLens te kopen. Dat kan snel nadat wij het signaal geven, maar het kan ook nog lang duren’. [/quote_center]

Sorry, wat?! Ik kreeg even een flashback naar The Dark Knight Rises: ‘“When Gotham is in ashes, you have my permission to die”. Volgens mij zit die Kipman gewoon op zijn troon neer te kijken op ons, de peasants, de normale mensen. Hij licht verder nog zijn punt over de Kinect toe. Het apparaat verkocht aan het begin goed, maar op lange termijn had het te weinig software ondersteuning. De HoloLens moet voor veel mensen vooral nuttig zijn voordat het verkocht wordt (goh, lijkt mij ook best logisch).  Dit mag ook wel, want het apparaat gaat voor 3000 dollar naar de ontwikkelaars en dat is niet niks.

Wat vinden jullie ‘normale’ mensen? HoloLens wordt een succes, of is het voor de ‘elite’ met 3000 dollar in hun zak en zal het de entertainment sector niet eens bereiken?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments