Terwijl meerdere uitgevers van virtual reality headsets volgend jaar hun product op de markt willen zien voor de game industrie, maakt HoloLens een totaal andere keuze. Zij willen producten uitbrengen voor bedrijven en uitgevers.

Eerste versie

De HoloLens is een product van Microsoft die de echte wereld en de computerwereld wil samenbrengen. Hierdoor kun jij in jouw ‘’echte’’ woonkamer een ton aan holografische dingen doen. Afbeeldingen op het internet laten zien dat je niet alleen een recept kan oproepen wanneer je in de keuken staat, maar ook kun je gebruik maken van Windows 10 en gewoon voor de leuk een afbeelding naar jouw woonkamer slepen.
Alhoewel deze afbeeldingen allemaal prachtig zijn, laat HoloLens weten dat zij nog helemaal niet gefocust zijn  op de gewone particulier. In de eerste versie van het product gaan zij zich richten op de bedrijvenwereld.

hololens-review-970-80

 

Er komt meer

HoloLens heeft in een interview laten weten dat zij momenteel bezig zijn met het product te ontwikkelen om te laten gebruiken in ziekenhuizen, de gezondheidszorg en de retail. Dit doen zij omdat er vanuit deze sectoren de meeste vraag is naar het product. Dit geldt dus alleen voor de eerste versie van het product. Want het bedrijf heeft laten weten dat de game industrie wel degelijk op hun lijstje staat. Op technologisch gebied staat de game industrie namelijk wel erg hoog op het lijstje. Onlangs heeft het bedrijf Minecraft gekocht en zij hebben al laten zien wat de HoloLens kan doen in het spel.

Wij hoeven de hoop dus nog niet op te geven, HoloLens zal er komen voor de game en entertainment industrie. Alleen moet ons geduld toch nog iets langer aanhouden. Voor nu moeten wij het gewoon nog maar even doen met de beelden op het internet, want HoloLens heeft zelfs nog geen vaste datum van uitgifte.

hololens

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments