EA staat al jaren bekend om zijn sportgames. Naast grote titels als FIFA is ook golf een sport waar zij al jaren mee bezig zijn.

PGA Tour

Op de site van EA is nu een trailer gepubliceerd waarin we de golfsport voor het eerst op een Xbox One zien verschijnen. De eerste details van deze nieuwe game ganaamd Rory Mcllroy PGA Tour zijn gister bekendgemaakt. Rory Mcllroy zal de succesvolle Tiger Woods gaan vervangen als gezicht van de game. Woods was de laatste 16 games het boegbeeld van de serie PGA Tour.

De video laat de grafische verschillen zien tussen de laatste Tiger Woords PGA Tour 14 en de nu komende Rory Mclroy PGA Tour. De game maakt gebruik van de Frostbite 3 engine. EA laat weten dat er geen laadtijden meer zullen zijn tussen de holes, omdat de hele golfcourse in één keer wordt geladen. Dit zal de speeltijd een stuk gaan verminderen.

De game speelt zich af in “The Night Club” die je met meer dan 170 unieke challenges uitdaagt en verschillende gameplay boosts bevat. Ook zullen er meerdere fantasy courses in de game zitten.

Over de exacte release datum, het aantal golfbanen of andere PGA Tour spelers laat EA op dit moment nog niets los.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties