Hogwarts Legacy nieuwe trailer, duurt lang, geen cross save en heeft 60fps modus

Hierboven zie je de cinematische trailer van Hogwarts Legacy, de game waar bijna iedereen op zit te wachten. Maar er is nog meer info beschikbaar.

Fans van het Harry Potter universum kunnen niet meer wachten. Het grote Hogwarts Legacy is 10 februari beschikbaar op onze Xbox Series X|S en in april ook de Xbox One. Volgens een informatie lek krijgen we een groot episch verhaal voorgeschoteld die zo’n 35 uur zal duren en 75 uur als je de game wilt completen. Voor de mensen die het verhaal op meerdere consoles willen ervaren, die hebben helaas pech. De game support niet cross-platform saves. Dat is overigens ook niet iets wat we tegenwoordig standaard zien. Disney Dreamlight Valley heeft bijvoorbeeld wel zoiets en Epic doet het ook met online games als Rocket League en Fortnite. Je save is dan gebonden aan je account en dan maakt de console verder niet uit, ideaal dus. Hogwarts Legacy doet daar echter niet aan mee en eerlijk gezegd verwachtte ik dat ook niet. Maar goed, dan weet je het bij deze.

30 of 60fps?

Hogwarts Legacy kan je op een performance en quality modus spelen. Dit zien we natuurlijk bij vele games, maar het is fijn dat we dit bij Hogwarts Legacy ook als keuze krijgen. Uiteraard zal de quality modus de hoge resolutie bieden en extra visuele details. De performance modus heeft waarschijnlijk een lagere resolutie of meer upscaling en biedt dan 60fps. Het is voor nu nog onbekend welke resolutie dat wordt, maar we zullen Digital Foundry in de gaten houden tijdens de release.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments