De meningen over Ghost Recon Breakpoint lopen behoorlijk uiteen. De game is in ieder geval niet het succes waar Ubisoft op gehoopt had en dus is het tijd voor actie. Wat is Ubisoft van plan met de titel?

Breakpoint doet her en der behoorlijk wat stof op waaien. Ook binnen onze redactie: van “inspiratieloze *krachtterm 1* *krachtterm 2* – game” tot “heerlijke game, heb er al meer dan 50 uur in zitten”. Echter, Ubisoft zou Ubisoft niet zijn als het de feedback uit haar community niet ter harte zou nemen. Zo ook in het geval van Breakpoint.

Ubisoft is watching you

In een recent nieuwsbericht laat Ubisoft weten de kritiek over Breakpoint gehoord te hebben. De Ghost Recon franchise gaat hen aan het hart en daarmee ook de fanbase. De komende maanden kunnen de spelers dan ook op de nodige hersteloperaties rekenen.

Post launch updates en patches

In de eerste plaats zal Ubisoft komende week aan de slag gaan met het doorvoeren van technische updates. De ontwikkelaars willen de bugs tot een minimum beperken en willen ook de stabiliteit van de game verbeteren.

Nieuwe content en de In-game Economy

Naast de technische verbeteringen zal Ubisoft aan nieuwe content blijven werken. Het eerste wapenfeit dat je mag verwachten is Project Titan, de eerst Raid in een Ghost Recon titel. Ook wordt er aan The Terminator Live Event gewerkt. Wat we precies van beiden mogen verwachten is nog onduidelijk, maar daarover heeft Ubisoft aangegeven snel meer informatie te geven.

Een ander punt van kritiek zou gaan over de In-game Economy. In het nieuwsbericht wordt niet echt duidelijk waar die kritiek over gaat. Wellicht gaat het over microtransacties die gedaan kunnen worden, waarmee je character sneller levelen kunt. In ieder geval gaat Ubisoft de In-game Economy aanpassen.

AI Teammates

Een lastiger punt om te veranderen is de AI Teammates toevoegen. Een veelgehoorde vraag vanuit de community. Ghost Recon Breakpoint is gemaakt om in co-op te spelen met drie andere spelers. Als toevoeging kun je de game ook solo spelen. De kritiek vanuit de community is dat diegene die solo spelen dit graag met AI Teammates zouden doen. Zoals in Ghost Recon Wildlands ook het geval is. Ubisoft laat weten hier mee bezig te zijn, maar geeft ook aan dat er tijd voor nodig is om dit te ontwikkelen.

We mogen dus de nodige aanpassingen en ontwikkelingen verwachten. Ubisoft heeft een uitstekende reputatie in het onderhouden van hun games. Of beschreven plannen ook zullen leiden tot minder verdeeldheid over Ghost Recon Breakpoint is nog maar de vraag. Dat zullen we komende periode gaan merken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments