Voor diegene die Hitman nog nooit hebben gespeeld heb ik een mededeling. GA JE SCHAMEN! Gelukkig heb je als Game Pass abonnee geen excuus meer om ze niet te spelen want…

Vanaf 20 januari voegt men de Hitman Trilogy toe aan de Xbox Game Pass. Deze trilogie bevat alle Hitman games die op de last gen en current gen zijn uitgebracht, te weten:

In deze drie delen kan je als de bekende kale Agent 47 sluipen, kruipen en vooral moorden op veel verschillende manieren.

Hitman III heeft ook bekend gemaakt wat er allemaal in Year 2 te vinden zal zijn.

 • Elusive Target Arcade – Verschijnt: 20 januari
  Elusive Target Arcade is een gloednieuwe spelmodus die het Elusive Target-concept naar een hoger niveau tilt, de formule door elkaar gooit en nieuwe uitdagingen en vrij te spelen beloningen introduceert – dit alles terwijl de essentie behouden blijft van wat Elusive Targets spannend en interessant maakt om te spelen.
 • Technologieverbeteringen – Release: Later in 2022
  HITMAN 3 – Jaar 2 gaat een aantal technische verbeteringen doorvoeren
 • Nu de trilogie compleet is, zijn we verheugd om HITMAN Trilogy te onthullen als een manier voor nieuwe spelers om aan de slag te gaan in de World of Assassination. Deze collectie brengt HITMAN 1, HITMAN 2 en HITMAN 3 samen in één pakket, waardoor het makkelijker dan ooit is om je eerste stappen te zetten op weg naar de rol van Agent 47. HITMAN Trilogy is op 20 januari digitaal.
 • HITMAN Freelancer – Release: Voorjaar 2022
  Freelancer is een gloednieuw speltype voor één speler in HITMAN 3. Het introduceert roguelike-elementen, strategische planning en een aanpasbaar safehouse.
 • Nieuwe kaart. Codenaam: Rocky – Verschijnt: Later in 2022
  Agent 47 houdt maar niet op met reizen. Meer details over deze nieuwe kaart, met codenaam ‘Rocky’, worden later in Year 2 onthuld.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments