Drie weken geleden liet Square Enix een bom vallen. Hitman ontwikkelaar IO Interactive werd in de verkoop gegooid. Wat betekent dat voor Hitman?

Het lijkt erop dat men bij IO Interactive gewoon kan verder werken aan de Hitman reeks. Square Enix heeft aangegeven dat ze ook Hitman in het verkooppakket gooien. Eigenlijk wel logisch want IO Interactive heeft de serie vanaf dag één gemaakt. Zonder hun hoofdtitel zou de studio gedoemd zijn te sluiten.

Square Enix president Yosuke Matsuda zei er het volgende over: “Omdat het bedrijf druk bezig is met het ontwikkelen van Hitman en wat andere titels, zijn we in onderhandeling met mogelijke investeerders om deze titels zeker te stellen”. Waarschijnlijk is men in de studio al hard op weg om seizoen 2 van de serie gestalte te geven.

Verder is er geen nieuws over eventuele investeerders.  IO heeft wel aangekondigd dat men personeel zal gaan ontslaan. Waarschijnlijk om zo aantrekkelijker te worden voor een eventuele koper. We zijn benieuwd waar Hitman uiteindelijk zijn nieuwe thuis gaat vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments