Zo richting E3 krijgen we allerlei korte aankondigingen te zien. Gisteren liet een Tweet van WB Games een hint zien naar een bekende franchise

Morgen, donderdag, zal WB Games een aankondiging gaan doen over een nog niet genoemde game. Maar als we de Tweet bekijken, en het daarbij behorende beeld, dan verraadt dat al iets over de game waar we het hier over hebben.

Het font en de manier waarop de 72 hours is neergezet laat overduidelijk de handtekening van Hitman zien. We weten al een tijdje dat IO Interactive, na aan de kant gezet te zijn door Square Enix, een samenwerking met WB Games is aangegaan. Dus dat is een tweede reden om aan te nemen dat het om Hitman gaat.

Een derde aanwijzing is te zien in deze tweet van Hitman zelf. Maar de doorslaggevende aanwijzing werd door een Resetera gebruiker gevonden. Binnen de broncode vond hij een link naar het logo die je in onze banner kan zien. De link is ondertussen verwijderd dus dat betekent meestal dat we beet hebben. Morgen dus meer over de volgende Hitman game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments