Hitman 3 kent voor de bezitters van eerdere versies de mogelijkheid om het hele verhaal van begin tot eind te spelen. Tenminste, dat zou moeten.

In Hitman 3 kan je in het menu alle eerdere delen opstarten. Je vind het totale verhaal terug en kan zo van begin tot eind het verhaal weer gaan spelen. Tenminste, als je van die eerdere delen ooit bepaalde edities hebt gekocht. Toen ik de game begon om zo mijn review te schrijven, viel het mij al op dat ik wel toegang had tot de Hitman 2 levels maar dat bij Hitman die optie er niet was. Er werd aangegeven dat ik die versie mistte.

Soms moet je tot de release wachten totdat je sommige dingen kan zien. Maar ook na gisteren werd ik teruggeleid naar de Xbox Store waar ik maar liefst 30 euro moest betalen om Hitman in deel drie te kunnen spelen. Dat terwijl ik de originele game, het Legacy pack en alle in houd al had. Dat dit zo was, werd ook duidelijk als ik Hitman 2 opstartte. Daarin was deel 1 gewoon te zien.

Na een kort rondje op Discord bleek dat een groot deel van de Xbox-spelers dit probleem hadden. Allerlei oplossingen wilde niet werken. Het is sowieso al ondoenlijk om in de Xbox Store naar de juiste versie te zoeken. Ik heb in mijn zoektocht upgrades, updates, GOTY, Access Pass en een oneindig aantal versies langs zien komen. Zelfs geprobeerd om de Hitman GOTY (terwijl ik de Legacy versie al had) aan te schaffen maar ook dat hielp niet. Gelukkig kon die ook gewoon retour.

Na veel gezoek blijkt er toch een oplossing te zijn. Dus mocht je tegen hetzelfde probleem als ik oplopen, namelijk dat je Hitman (1) niet vanuit Hitman 3 kan opstarten, dan is dit de fix:

  1. Check of de Hitman 3 Access Pass for Hitman GOTY je 29,99 kost.
  2. Zorg dat je ingelogd bent op de Xbox Store en kijk of je dit pakket hebt gekocht: Hitman 1 Legacy Pack for Hitman 2. Zo niet dan zou er moeten staan dat hij Free of Gratis is. Pak dit Pack op en installeer hem op je Xbox.
  3. Ga terug naar Hitman 3 Access Pass for Hitman GOTY en check of deze nu in je bezit is gekomen. Zo ja, installeer deze ook op je Xbox.

Check je Xbox of beide bestanden nu zijn geïnstalleerd en start Hitman 3 op. Nu zou je de gehele trilogie moeten kunnen spelen. Om deze te spelen, hoeven de eerdere delen niet op je Xbox geïnstalleerd te staan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments