Hint Resident Evil 3 trailer naar releasedatum nieuwe RE game?

De nieuwe Resident Evil 3 remake wordt vandaag aan vele fans uitgeleverd. Onze reviewer Renco is er uitermate enthousiast over. Maar hoe zit het met een nieuwe Resident Evil?

De geruchtenmolen draait al een tijdje. Zo heeft de Twitteraar Aesethic Gamer al een aantal zaken ‘gelekt’. Zo is men al sinds 2016 met de game bezig en heeft het er bij release zo’n 4 jaar ontwikkeltijd op zitten.

De release zou dus volgend jaar plaats moeten vinden. De Resident Evil 3 Demo trailer laat een rij aan data zien en oplettende kijkers hebben daar een verborgen datum in ontdekt.Nu moet je dit best met een grote korrel zout nemen want zoals eerder gezegd zie je een hele rij aan data langskomen. Als je de trialer op het goede moment stil zet, komt het onderstaande plaatje in beeld.

Dit betekent dat de nieuwe Resident Evil op 28 januari 2021 het levenslicht zou kunnen gaan zien. Het rode font die ze voor de dag gebruiken geeft de indicatie dat het om een nieuwe Resident Evil project gaat. Het blijft gissen maar… wie weet. Als we meer weten, horen jullie dat direct.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments