Hi-fi Rush als verrassende nieuwkomer bij Xbox

Vorige week wist Xbox met hun Developer’s Direct vele kijkers te verrassen. Wat was er aan de hand? Hi-Fi Rush werd aangekondigd en ook direct speelbaar na de showcase. Dat pakt goed uit.

Het gebeurt niet vaak meer dat er een online show is waar vervolgens een game wordt aangekondigd die je direct kunt spelen. Nadat ik zelf de Developer’s Direct heb gekeken, ben ik op zoek gegaan naar Hi-fi Rush en omdat de game in de Xbox Game Pass zit, kon ik de game gelijk downloaden.

Normaal ben ik niet zo van de ritme games. Metal Hellsinger was bijvoorbeeld een superdikke Doom kloon maar dat alles op de beat moet… zit mij vaak in de weg. In Hi-fi Rush moet eveneens alles op de beat, maar werkt het toch een stukje beter dan dat ik in andere games heb ervaren. Je speelt met Chai die om één of andere reden een defect wordt na een implementatie van een mp3 spelers in zijn lichaam. Hierdoor functioneert alles in zijn wereld op de beat. Samen met zijn nieuwe magneet-gitaar-zwaard moet ie hordes aan robots verslaan. De humor in de game is top notch en het dialoog verveelt bijna nooit. Gooi daar nog eens hele interessante graphics bij en een leuk upgrade systeem en heb je best een interessante titel te pakken! Ik houd altijd wel van games met zelfspot en Borderland achtige humor.

Dus als je het aan kan om niet 100% perfecte scores te willen, beetje kan meppen en wel in bent voor humor, download dan nu Hi-Fi Rush.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments