Via verschillende websites en bronnen wordt gemeld dat Star Wars: Battlefront geen server browser heeft op de consoles. Waarom niet?

Een server browser is zo’n mooie lijst met daarin alle servers en overige informatie zoals het aantal spelers, ping, mode, maps, noem maar op. Het is vooral handig als je een bepaalde voorkeur hebt zoals een bepaald level waar je in wilt spelen, of bepaalde mode (capture the flag?). Maar community manager Matthew Everett maakte via Reddit bekend dat er geen server browser komt. In plaats daarvan komt er een nieuw systeem waar je basis op vaardigheden (je eigen level) wordt verbonden met een server. Zoiets heeft Gears of War bijvoorbeeld nu ook, maar werkt nog niet optimaal.

Het kan handig zijn als je gewoon lekker wilt spelen en niet echt uitmaakt wat je gaat doen, maar mensen zoals ik hebben bepaalde eisen. Ik ga bijvoorbeeld met Battlefield meestal in een server waar meer dan 10 spelers in zitten en over het algemeen vind ik alle levels wel goed, maar lang niet allemaal. Daarom zijn die filters met alle voorkeuren in een server browser zo handig! Het is dus jammer dat je niet kan zoeken op de consoles. We zullen zien hoe alles werkt in oktober, want dan start een beta ronde!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments