Het verhaal in Elden Ring samengevat

In een nieuwe trailer tonen de ontwikkelaars van Elden Ring een samenvattend overzicht van het verhaal.

In 2022 kwam Elden Ring uit. De populaire game van FromSoftware werd zeer positief ontvangen. Nog nooit was er een game die zo veel awards wist te winnen als Elden Ring. Met meer dan 300 Game Of The Year-awards werd onder andere The Last of Us van de troon gestoten. Elden Ring was ook mijn persoonlijke game van 2022, zoals je wellicht hier gelezen hebt.

Hoewel ik het zelf nog niet zo door had na mijn eerste playthrough, kan ik inmiddels wel stellen dat Elden Ring qua verhaalvertelling next level is. Er zijn weinig games die ook maar in de buurt komen van het niveau dat Hidetaka Miyazaki, in samenwerking met George R. R. Martin, heeft neer weten te zetten. Het verhaal kan echter ook overweldigend overkomen en met de naderende release van de Elden Ring DLC aanstaande 21 juni 2024, leek het de ontwikkelaars tijd om het verhaal in Elden Ring kort en bondig samen te vatten.

In bovenstaande trailer krijgen spelers een eerste indruk van het verhaal in Elden Ring. Het is echt een samenvatting op hoofdlijnen, broodnodige kennis die nodig is (om op te frissen) wil je enigszins goed voorbereid aan de Shadow of the Erdtree DLC beginnen. Mocht je graag nog meer willen weten over de lore in Elden Ring, dan kan ik je van harte aanbevelen om eens een kijkje te nemen op het Youtube-kanaal van VaatiVidya.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree is vanaf 21 juni 2024 voor de Xbox Series X|S verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties