Het derde en laatste speelbare personage van Vampire: The Masquerade – Swansong getoond

Vampire: The Masquerade geeft ons regelmatig nieuw materiaal om naar te kijken. Vandaag komt de derde personage in beeld.

Galeb en Leysha, de twee helden die al eerder werden geïntroduceerd, doen vandaag een stapje opzij voor het derde speelbare personage in Vampire: The Masquerade – Swansong. In de nieuwe video maken we kennis met Emem, die ondanks het uiterlijk van een jonge, charmante vrouw een 100 jaar oude vampier is. Deze voormalige jazzdiva behoort nu tot de Toreador-clan, nadat ze werd getransformeerd door Hilda, de liefde van haar leven.

De video toont een overval in de straten van Boston, maar de prooi is niet noodzakelijk degene die het zwakste lijkt… Uiteindelijk onthult Emem haar krachten, van de Disciplines of Celebratie and Presence, die haar vrijwel onzichtbaar kunnen maken.

In deze verhalende RPG, die is gebaseerd op de 5e editie van Vampire: The Masquerade, krijgt de speler de controle over 3 vampiers die behoren tot verschillende clans van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers deel van uitmaken. De speler speelt wisselend met de drie vampiers voor wisselende perspectieven die leiden tot nieuwe inzichten die helpen om feit van fictie te scheiden. Omringd door geruchten over samenzwering, moord en machtsstrijd moet de speler zijn clan beschermen, de waarheid ontdekken en boven alles gehoorzamen aan de Masquerade, de vampierwet die is ontworpen om het bestaan van alle nachtwezens voor de mens te verbergen.Vampire: The Masquerade – Swansong komt in februari 2022 beschikbaar

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties