Het angstaanjagende Outlast 2 laat nog even op zich wachten

Outlast 2 stond eigenlijk voor dit jaar op de planning, maar middels een Facebook bericht laat de ontwikkelaar weten dat de game is uitgesteld.

In de categorie ‘spellen die ik nooit ga spelen’ is Outlast 2 er wel één van. Sorry, ik ben echt een te grote schijterd voor dit soort spellen. Mijn collega’s wilde al meerdere keren streamen terwijl ik bijvoorbeeld Amnesia speel, it ain’t gonna happen. Voor de mensen die wel van survival horror houden en zulke angstaanjagende games, is er Outlast 2.

Moeilijke beslissing

De ontwikkelaar stond onlangs voor een moeilijke beslissing, maar besloot uiteindelijk toch om de game uit te stellen naar het eerste kwartaal van 2017. De mensen van de studio laten ook weten dat ze alle feedback meenemen, alle fan bijdragen zien en het feit dat de fans van hun werk houden. De missie, als indie ontwikkelaar, is om de beste en meest angstaanjagende ervaring te bieden. Daarom nemen ze nu wat meer tijd voor de ontwikkeling. Ze krijgen het niet over hun hart om een game op de markt te brengen die niet volledig is getest en nog niet klaar is (Ubisoft, take note). Ze eindigen met de belofte dat Outlast 2 je zeven kleuren in je broek laat schijten van angst.

Zijn er nog mensen die naar deze titel uitkijken? Mensen die niet net als ik in een hoekje huilen met een duim in hun mond als ze een jumpscare hebben gehad?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments