Hellblade: Senua’s Sacrifice is geoptimaliseerd voor de Xbox Series S|X.

De al prachtige game is nu nog mooier geworden. Tijd om hem weer eens op te starten?

De gratis upgrade patch verbetert het uiterlijk en/of de framerate van deze emotionele action adventure game, afhankelijk van welke modus je kiest om het in te spelen. Het voegt ray tracing toe, laat het spel draaien op 4K, voegt een 120hz framerate modus toe en meer. Het voegt ook een chapter select toe, iets wat zeker welkom is.

Je kunt het spel in een van de drie modi spelen; performance, resolution en enriched. Op de Xbox Series X, zorgt de prestatiemodus ervoor dat het spel draait in 120hz modus in dynamische resolutie tot 1080p. Resolution Mode laat Hellblade draaien op 60FPS in 4K en Enriched Mode laat het spel draaien met ray tracing in 4K op 30PS.

De game draait minder goed op de Xbox Series S, maar je kunt nog steeds ray tracing krijgen in Enriched Mode op 30FPS en 1080p-resolutie. Je kunt meer details vinden op de officiële Hellblade: Senua’s Sacrifice-website.  Leuke bijzonderheid: er zijn geen plannen zijn om een soortgelijke next-gen patch te maken voor de PS5-versie van Hellblade.

Een update voor de pc-versie van Hellblade: Senua’s Sacrifice is momenteel in ontwikkeling. Er zijn op dit moment geen plannen om deze update naar een ander platform te brengen.

De upgrade is voor bezitters van de game nu gratis krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments