Hell Let Loose vandaag verkrijgbaar

Team17 en Black Matter hebben vandaag de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog losgelaten op console met de lancering van Hell Let Loose op Xbox Series X|S.

Hell Let Loose is een online strategische squad-shooter die voor het eerst een ontnuchterend en wreed authentiek portret geeft van oorlogsvoering in de Tweede Wereldoorlog in de frontlinie op de huidige generatie consoleplatforms. Naast crossplay tussen de consoleplatforms, draait Hell Let Loose op Xbox Series X in 4K-resolutie (1080p op Xbox Series S) en 60 frames per seconde op alle consoles.

Hell Let Loose bevat meedogenloze 50 vs. 50-gameplay op 10 kaarten die op authentieke wijze enkele van de belangrijkste en beruchtste gevechten aan het westelijk front van de oorlog weergeven, waaronder de stranden van Utah en Omaha, Carentan en Foy. Je kunt kiezen uit veertien rollen, waaronder sluipschutter, tankbemanningslid en ingenieur, waarbij de strategie van elke partij wordt ontwikkeld en beheerd door een overkoepelende commandant via teamofficieren.

Hell Let Loose is verkrijgbaar op Xbox Series X|S voor €39,99 met een fysieke release op beide platforms die op 2 november volgt voor dezelfde prijs. Vandaag verschijnt ook de downloadbare Iron Vanguard-content voor de Xbox Series X|S. Deze bevat extra cosmetische items, waaronder het jack “Hell on Wheels” voor Amerikaanse tankbemanningen en “Rolled Sleeves” voor alle Duitse rollen voor 4,99. Deze winter wordt op console het Oostfront geïntroduceerd, een gratis update die de beruchte slagvelden van Koersk en Stalingrad en de Sovjettroepen omvat.

Hell Let Loose bevat:

  • De wreedheid van de oorlog in Europa: Hell Let Loose brengt de gevechten van het Westelijk Front van de Tweede Wereldoorlog in beeld in twee verschillende modi, Offensive en Warfare.
  •  Authentieke strategische gameplay: Elke zijde is onderverdeeld in pantsers, infanterie en verkenning, geleid door officieren met een directe lijn naar een algemene speler-commandant die de stroom van het spel leidt.
  • Unieke metagame: Langdurige gevechten verschansen deelnemers in de getijde-achtige beweging van de frontlinie die Hell Let Loose’s real-time strategie geïnspireerde metagame opbouwt.
  • Een rol spelen: Veertien rollen zijn beschikbaar voor spelers om te ervaren, van ingenieurs en sluipschutters, commandanten en tankbemanningsleden, medici en ondersteuning; allemaal spelen ze een rol in de oorlogsinspanning.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments