Hele slicke Photo Mode in Cyberpunk 2077

Over 5 (!) dagen kun je eindelijk met Cyberpunk 2077 aan de slag. Een game waar velen al jaren op aan het wachten zijn. Kun je het geduld nog opbrengen?

We zijn de laatste weken al veel over het Cyberpunk universum te weten gekomen. Met enige regelmaat publiceert CD Projekt RED nieuwe trailers en verschijnen er hier en daar interviews met de ontwikkelaars. Een nieuwtje waar ik zelf heel erg blij van wordt is de bevestiging dat Cyberpunk 2077 een uitgebreide Photo Mode zal kennen.

In bovenstaande trailer tonen de ontwikkelaars wat de Photo Mode allemaal te bieden heeft. Het is duidelijk dat alle acties mooi vastgelegd kunnen worden. In de Photo Mode zien we verder dat je character van pose kan veranderen. Ook kun je uiteraard de kleuren, diepte en scherpte aanpassen. Verder kun je logo’s toevoegen en de camera in verschillende posities opstellen. Het ziet er allemaal lekker uitgebreid uit.

Het afgelopen jaar zien we op onze Discord steeds meer gamers die het leuk vinden om de meest mooie (en obscure; we weten wie jullie zijn) screens te produceren. De Photo Mode zal dus binnen de XBNL community ongetwijfeld zeer gewaardeerd worden en ik kijk dan ook alvast uit naar de honderden screens uit de wereld van Cyberpunk. Houdt het netjes mensen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments