Harry Potter, wie kent hem niet. Al tijden gaat er een gerucht dat er een game in de maak is. Nu lijkt er zekerheid te zijn.

In 2018 was er al een lek waarin we een Harry Potter RPG-game in ontwikkeling tegenkwamen. Na dit bericht was het stil, tot nu. Er zijn meerdere onthullingen van medewerkers aan de game openbaar geworden. Zo moet de game volgend jaar naar zowel current als next-gen gaan komen.

In de game ga je als tovenaar de wereld van Zweinstein in. De game is in ontwikkeling bij Avalanche Software en hij zou dit jaar tijdens de E3 het levenslicht gaan zien. Maar helaas is dit door het ons bekende virus uitgesteld. Warner Bros zal de game waarschijnlijk na de onthulling van de nieuwe Batman-game tijdens de DC FanDome in augustus gaan tonen.

Eerder deze maand liet een rapport zien dat de Warner Bros. Interactive Entertainment Gaming Division verkocht zou gaan worden, wat natuurlijk een impact op deze komende games zou kunnen hebben. We moeten maar zien hoe dit allemaal gaat uitpakken.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
BrandgevaarNL
BrandgevaarNL
2 jaren geleden

Baas