Er zijn wel eens van die spellen die aan je voorbij gaan. Het zij door falende marketing of omdat je met andere spellen bezig bent. De game Hard Reset is daar volgens mij een voorbeeld van. Zie hierboven de video.

Zoals je kunt zien krijgt Hard Reset een Redux editie, maar wat houdt dat in? Nou, een nieuwe visuele engine, beter gebalanceerde gameplay en nieuwe vijanden plus nieuwe wapens (cyber katana!) Wie heeft van deze game gehoord? Het past namelijk best in mijn straatje. Je ziet gelijk een soort Shadow Warrior achtige game in een cyberpunk wereld en laat ik nou net fan zijn van cyberpunk!

hardreset

Hard Reset gaat blijkbaar over een wereld die naar de mallemoeren is. Uitgestrekte, maar ook uitgestorven landschappen waar de laatste overlevenden in een stad genaamd Bezoar wonen. Machines die The Sanctuary vormen, nemen de mensheid over en willen totale uitroeiing van het menselijk ras (ahem, The Matrix). Als speler stap je in de schoenen van een CLN soldaat en houd jij als ultieme held de machines tegen. Dit gaat gepaard met overdreven verwoesting in een duistere cyberpunk setting, I love it!

Conclusie, nooit gehoord van de game, maar ik ga zeker even kijken of ik deze titel kan scoren! Zijn er lezers onder ons die denken ‘Niels, wtf, waarom ken je dit spel niet!? Het is awesome’?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments