De cast van Call of Duty is niet van lucht. Naast Jon Snow en MMA-vechter Conor McCregor is nu ook regerend Formule 1-kampioen Lewis Hamilton in de game te zien.

Call of Duty heeft het moeilijk na de trap in de ballen van Battlefield 1, maar toch doet Activision er nog van alles aan om de aandacht richting hun futuristische shooter te trekken. Ze hebben met de hele Call of Duty-franchise in elk geval genoeg geld gevangen om celebrities aan zich te verbinden. Ditmaal kan Lewis Hamilton een dikke cheque verwachten voor zijn verschijning in Infinite Warfare.

Het begon in Advanced Warfare met Kevin Spacey die een ontzettend goede digitale personage neerzette in de single-player. Daarna werd het gebruikelijk om A-acteurs in te schakelen. In Infinite Warfare zal Jon Snow de bad guy zijn en zien we naast Hamilton ook nog UFC-wereldkampioen Conor McCregor.

Lewis zal te zien zijn in zes scenes, maar is niet zelf speelbaar. In een interview zei hij over de opnames: “Het was een geweldige ervaring. Ik vind het een eer dat ik onderdeel van de game kan zijn. Ik ben al jaren fan.”

Ik vraag me af of het digitale personage van Hamilton ook loopt te klagen over de radio als hij gewond is geraakt of z’n team de schuld geeft dat hij zonder kogels zit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments