There we go again Masterchief

De maand November wordt een chaos, we trappen de maand af met Call of Duty Advanced Warfare, na deze formaliteit is het de beurt aan de twee Assassin’s Creeds, Dragon Age: Inquisition en als klap op de vuurpijl staat daar ook nog Halo: The Masterchief Collection.

Als ik heel eerlijk ben heb ik eigenlijk nog nooit een Halo goed gespeeld, vroeger was ik namelijk een Playstation-man maar die tijden zijn nu over. Voor mensen zoals ik is The Masterchief Collection natuurlijk een uitgelezen kans om toch anno 2014 kennis te maken met de Halo serie. Ik moet zeggen dat Halo mij vaak heeft geïnteresseerd en mij vaak heeft doen twijfelen over de aankoop van een Xbox 360  maar het is er gewoon nooit van gekomen.

halo warlord

Vanaf de E3 is 343 bezig met het showen van vernieuwde Halo-maps. De studio van Microsoft heeft (heel kort door de bocht) besloten om over de meeste multiplayer maps een mooier laagje te doen waardoor de map er voor Xbox One begrippen prima uitziet. Daarnaast zijn er 6 maps uit Halo 2 die een wat uitgebreidere oppoets beurt krijgen maar wel nog steeds hun oude feel houden. Je hoeft dus niet als Halo-veteraan bang te zijn je oude vertrouwde maps te verliezen, als jij vanaf dag 1 gewoon weer gaat spelen own je iedereen net zo als een paar jaar geleden.

Onlangs is dus de 6e en daarmee ook laatste map vrijgegeven en weten we nu wat we van de nieuwe maps mogen verwachten. Naast de nieuwe look hebben deze 6 maps ook een nieuwe naam gekregen: Ascension (Zenith), Coagulation (Bloodline), Sanctuary (Shrine) en Zanzibar (Stonetown) en dus nu als laatste Warlord  die eerst Warlock heette.

Hierboven zie je een filmpje van de laatste map die Remastered is door 343. Het ziet er goed uit en ik kan niet wachten om als rookie in het Halo-universum alle oude content door te spelen. Hebben jullie er net zoveel zin in als ik of hebben jullie eigenlijk helemaal geen trek in oude Halo-content en willen jullie gewoon Halo 5? Laat het weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties