We hebben het er al een paar keer over gehad, misschien kan Halo Infinite beter uitgesteld worden. Vandaag is dat dan ook eindelijk gebeurd.

Vandaag liet de ontwikkelaar op Twitter weten dat de game dan toch uitgesteld gaat worden tot 2021. Onze redactie was er eigenlijk al over uit dat het beter zou zijn dat de game uitgesteld zou worden om de ruimte te krijgen om de mindere punten die uit de niet al te positief verlopen recente demo is gekomen.

We hadden er een hard hoofd in, en gingen er vanuit dat Microsoft zou pushen op Halo Infinite als launch game, maar gelukkig wordt er toch gekozen voor meer tijd, minder crunch en hoogstwaarschijnlijk een beter eindproduct. Het komt niet vaak voor dat we blij zijn met een uitstel, maar dat is in dit geval toch zeker wel zo.

Opvallend was namelijk ook dat de ontwikkelaar eerder aangaf dat raytracing, een key feature van de Xbox Series X, pas na launch toegevoegd zou worden. De verwachting is dat we nu een product krijgen die de feature vanaf dag een zal hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments