Zoals je misschien niet ontgaan is, is de campaign van Halo Infinite nu speelbaar. Maar wil je meer horen over het verhaal, dan kan je ook even Spotify aanslingeren.

Een officiële audio-serie van Halo Infinite is, slechts een paar uur voor de lancering van de single-player Campaign, live gegaan.

De audioserie, Halo Infinite: Memory Agent is exclusief te vinden op Spotify en kan gratis worden beluisterd via je Spotify-apps of via de Spotify-website. Het verhaal van de serie is een aanvulling op het verhaal dat zich afspeelt in Halo Infinite en volgt een geheim agent terwijl ze probeert de hoofdrolspeler van de game, Master Chief, op te sporen.

Een eenzame geheim agent van het Office of Naval Intelligence wordt op een missie gestuurd om kritieke informatie door te geven aan de Master Chief. Er is maar één addertje onder het gras: om de zeven uur wordt haar geheugen gereset. Nu moet ze een gevaarlijke reis door de streng bewaakte ruimte maken, wanhopig om alles te weten te komen over haar eigen verleden en dat van de Master Chief. Met de hulp van een AI metgezel en slagveld verslagen van anderen die de legendarische held hebben ontmoet, puzzelt ze samen hoe belangrijk haar taak kan zijn.

Elke aflevering van Halo Infinite: Memory Agent duurt ongeveer 10 minuten. De hele serie kan in ongeveer een uur worden beluisterd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments