Het grote gemis van de nieuwste Halo wordt nu toch eindelijk toegevoegd!

Vele fans waren ontzet met de lancering van Halo Infinite toen daar geen co-op modus bij zat die er natuurlijk normaal wel altijd in zit. De bekende modus Forge zat er ook niet in en je kon ook niet makkelijk missies opnieuw doen. Hoewel Halo Infinite verder wel een succes was, miste vele spelers toch dat moment dat je met een paar vrienden de campaign speelt en epische situaties creëert. In de meest recente Halo Waypoint is de co-op uit de doeken gedaan en belangrijker nog… we weten dat het op 11 juli uit komt. Dat wil dus zeggen dat je met 3 andere spelers de ultieme lol kan hebben in de grote open wereld van Infinite en dat is natuurlijk erg leuk!

In de co-op is iedereen Master Chief en crossplay wordt trouwens volledig ondersteund. Dus als 1 iemand op de pc zit en de anderen op de Xbox, dan kan dat prima. Het ziet er ook naar uit dat iedereen progressie maakt en niet alleen de Fireteam Leader. Er is in de co-op wel een soort ‘Area of Operations’ van 1000 feet (zo’n 300 meter). Dus je kunt niet super ver van elkaar verwijderd zijn (een beetje hetzelfde als in Far Cry 6).

Je hebt vanaf 11 juli ook de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen en dat kan dan met je huidige Spartan configuratie met alle upgrades van de cores. Op die manier kan je wellicht makkelijker bepaalde achievements halen of gewoon iedereen sneller kapot maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments