Afgelopen jaren heeft Bonnie Ross aan het Halo Infinite team leiding gegeven. In een persbericht laat Ross weten op te stappen.

De nodige wisselingen hebben bij 343 Industries plaatsgevonden. De oprichter van de 343 studio was echter een stabiele factor in roerige tijden. Ross was verantwoordelijk voor de release van de zeer succesvolle Master Chief Collection, de Halo televisie serie en recent natuurlijk de game Halo Infinite. Aan het tijdperk van Ross als CEO van 343 Industries komt nu een einde. In een persbericht wordt duidelijk dat Ross de studio vanwege familie omstandigheden zal verlaten.

De rol van Ross zal per direct door Pierre Hintze ingevuld gaan worden. Hierdoor komen ook weer andere posities vrij die inmiddels alweer opgevuld zijn. Bryan Koski wordt de nieuwe General Manager of Franchise. Elizbeth Van Wyck wordt hoofd van de afdeling Business and Operations.

De wisselingen lijken vooralsnog geen gevolgen te hebben voor aanstaande content updates, waarover je hier hebt kunnen lezen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments