Halloween event Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Sugar Fright, vanaf morgen speelbaar

Halloween is there. Natuurlijk betekent dit dat we ook in Rainbow Six Siege kunnen gaan trick or treaten.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert een tijdelijk Halloween event genaamd Sugar Fright, dat vanaf morgen, 27 oktober vanaf 16:00 uur, tot en met 10 november speelbaar is. Het in-game event introduceert onder andere de nieuwe gamemodus Candy War, waarin spelers voor het eerst in de geschiedenis van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de kans krijgen om te respawnen.

In de nieuwe gamemodus Candy War moeten spelers snoep verzamelen dat door hun tegenstanders is achtergelaten nadat ze zijn uitgeschakeld. Let wel op, want voor de eerste keer in de geschiedenis van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgen spelers de mogelijkheid om te respawnen en zo wraak te nemen. Dit alles vindt plaats op een gloednieuwe map, die speciaal werd gecreëerd voor het Halloween event.

Naast de nieuwe, tijdelijke modus, wordt ook de Sugar Fright-collectie geïntroduceerd met nieuwe items voor Zofia, Capitao, IQ, Nomad, Thermite, Castle, Ela, Frost, Goyo en Pulse. Sugar Fright packs zijn te verdienen door het voltooien van speciale eventuitdagingen. Ook zijn ze verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per pack. Daarnaast zijn de complete bundels per Operator verkrijgbaar voor 1.680 R6 Credits.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments