Ben je door Halloween in de mood om een goede horrorgame te spelen? Lees dan even verder, want we hebben een toffe actie!

Aanstaande donderdag 31 oktober is het alweer Halloween. Bij een griezelige avond hoort natuurlijk ook een griezelige game. En wat is leuker dan samen de stuipen op het lijf gejaagd te worden? Man of Medan is bij uitstek een game die hiervoor geschikt is en het goede nieuws is: we geven een fysiek exemplaar van deze game gratis weg!

Win de game Man of Medan!

Wat moet je doen? Het is super simpel:

  1. Volg ons op Twitter, de Facebook-pagina óf de Facebook-groep.
  2. Laat vervolgens op één van deze platformen weten met wie je dit horror-avontuur wel aan zou durven. Je kunt ook een reactie in de commentsectie van dit artikel op onze website achterlaten.
  3. Zorg dat je dit gedaan hebt vóór donderdag 31 oktober 2019 om 19:00u, want om 20:00u op diezelfde avond zullen we de prijs verloten onder de deelnemers.

Man of Medan

Man of Medan ligt nu een kleine twee maanden in de schappen. Onze redacteur Renco heeft de game met veel plezier gespeeld. In zijn review schreef hij onder andere:

Supermassive Games levert met Man of Medan een heerlijke, verhalende game af. Ze weten je de gehele game lang op het puntje van je stoel te houden en je hier af en toe ook vanaf te laten vallen van schrik. Het keuzesysteem kan voor lekker veel stress en foute keuzes zorgen en uiteindelijk ook voor veel verschillende einden. Het loont om de game meerdere keren uit te spelen en verschillende keuzes te maken. Man of Medan is met zijn vier tot zes uur niet heel lang, dus een groot bezwaar om de game nogmaals te spelen is er dan ook niet en met die beperkte lengte blijft de spanning en de sfeer er lekker in.

Wil je deze game spelen en kans maken of hem te winnen? Wacht dan niet langer en volg bovenstaande stappen!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments