Rob heeft vorig jaar als een ware Peter R. de Vries zich gestort op Lizard Squad en jullie van het laatste nieuws voorzien over deze etterbakken. Nu dook er een gerucht op in de media vandaag, dat het weer maximaal hommeles wordt tijdens de kerstdagen. Ik word hier niet blij van maar onze redacteur Niels zegt gewoon: boeie! Lekker met de familie op de bank. Nou veel plezier Niels.

Een groep die zichzelf de Phantom Squad noemt heeft gedreigd om beide netwerken plat te leggen tijdens de feestdagen. Dus of je nou op de PS4 gamed of op de Xbox, het maakt niets uit. Maximale frustratie gegarandeerd. Het bericht werd in de wereld gebracht door het grote NZ Herald dagblad.

 

 

Natuurlijk kon kerstengel Kim Dot het niet laten om hier op te reageren. Hij had tenslotte vorig jaar kerst voor velen proberen te redden. Zie artikel vorig jaar 

 

Get your shit together

Natuurlijk heeft onze freund Kim gelijk en moeten Sony en Microsoft zulke etterbakken niet de kans geven maar het is natuurlijk erg makkelijk praten vanuit de ivoren toren van de heer Dotcom. De tijd zal ons leren wat het wordt deze kerst. Anders niet getreurd, Niels heeft een goede tip! Spendeer eens wat minder achter uw console en ga lekker bij vrouw, man, paps en mams op de bank hangen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments