Vanaf vandaag kun je het verhaal van Vinnie herbeleven op de Xbox One. Guns, Gore & Cannoli van onze Belgische vrienden van Crazy Monkey Studios is na een succesvolle lancering op de pc nu eindelijk beschikbaar op de Xbox One. 

Zegt de game je niet zoveel, lees dan vooral onze hands-on. Ik heb de game nu met veel plezier alweer gedaan op de Xbox One.

Nieuwe skins en versus mode

Bovenop de snelle humoristische 2D-shooter krijg je nu ook 13 nieuwe skins. In de game kun je nog steeds op de meest lompe wijze je vijanden aan gort schieten, knallen, trappen en verbranden. Beetje jammer is dat de game nog steeds best wel kort is.

SkinsAll[1]

Maar gelukkig kun je na de wat korte story mode direct aan de slag met een nieuwe modus: Versus. In Local Versus mode neem je het op tegen je vrienden en blaas je ze aan gort. Met snellere actie, nieuwe levels en AI.

Mocht je net zoals de rest van de lezers hier geen vrienden hebben om mee te spelen dan kun je het altijd nog opnemen tegen de computer. De AI kan naar eigen zeggen de toekomst bepalen en dat is: je sterft een vreselijke dood.

Veel plezier in Thugtown, de game is vanaf vandaag beschikbaar in de Xbox store voor een tientje.

VersusMode[1]

Winnen?

Mocht je geen tientje kunnen missen dan kun je de game ook nog bij ons winnen. Ga naar onze Facebook pagina, like onze pagina en tag een vriend waarmee jij wel de zombie-invasie aan zou kunnen als maffiabazen en win een code voor het spel.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments