Guacamelee 2 komt in januari naar de Xbox One

Nacho’s, salsa, cerveza, Guacamelee 2. Die eerste drie dingen kun je in de supermarkt krijgen, de laatste in januari in de Store op je Xbox One.

Guacamelee is een actie-platformer die in 2013 uitkwam voor de PS3 en PS Vita. De game was enorm populair en kwam een jaar later nog net niet uit voor je magnetron, maar verder op vrijwel alles waar je mee kunt gamen.

De game draaide om Juan die de dochter van El Presidente moest redden en iedereen die hem in de weg liep een flink pak slaag gaf. De game haalde veel inspiratie uit de Mexicaanse cultuur en dat was er aan af te zien.

Nu zijn we een paar jaar verder en is Guacamelee 2 al een poosje uit voor de PS4 en de pc, maar nog niet voor de Xbox One. Daar gaat verandering in komen, want in januari 2019 komt hij ook naar ons favoriete platform.

Dit deel begint waar het eerste deel ophield. Juan heeft El Presidentes dochter gered, is met haar getrouwd en is nogal uit vorm geraakt. Helaas voor hem komt zijn mentor hem vertellen dat het Mexiverse in gevaar is en dat Juan dit moet oplossen.

Dus als je nog een excuus zoekt om weer lekker te meppen, dan is Guacamelee 2 daar misschien wel het antwoord op. Zijn er nog liefhebbers van deze titel?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments