Het lijkt erop dat we een nieuwe variant van Grand Theft Auto V voor de Xbox One mogen verwelkomen. Hoe deze versie vorm gaat krijgen is nog niet geheel duidelijk.

Vier jaar na de release in 2013 verkocht GTA 5 ook vorig jaar nog een recordaantal van maar liefst 17 miljoen exemplaren. De topper van Rockstar Games is nog altijd mateloos populair en daarom lijkt uitgever Take-Two Interactive met een nieuwe versie van de game te komen. Een vermelding op Amazon.com, die inmiddels weer offline is gehaald, verraadde ons dat GTA V Premium Edition uit gaat komen op 23 maart aanstaande.

Deze Premium Edition stond genoteerd voor de Xbox One. Wat deze variant van de game precies gaat bevatten is nog niet bekend. Visuele optimalisatie voor de Xbox One X lijkt misschien wat te voorbarig. Misschien worden er GTA Online Shark Cards meegeleverd?

Met de nodige nieuwe content die de komende maanden in het vooruitzicht ligt voor GTA 5 belooft 2018 opnieuw een mooi jaar voor GTA-fans te gaan worden. Take-Two directeur Strauss Zelnick:

We verwachten opnieuw een recordbrekend jaar voor Grand Theft Auto Online. Alles gaat veel beter dan we ooit hadden verwacht en we hebben behoorlijk hoge verwachtingen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties