Het online gedeelte van GTA 5 krijgt binnenkort de grootste update ooit. Het voegt leuke opties toe, zoals het maken en beheren van je eigen gang!

Zelf speel ik het al lang niet meer, GTA Online. Dit komt mede door de ellenlange laadtijden en het feit dat ik elke keer met de servers van mijn vrienden moest synchroniseren en dat duurt weer langer. Maar goed, aan updates geen gebrek, want Rockstar brengt netjes op regelmatige basis updates uit en die bevatten leuke toevoegingen. Het wordt 7 juni tijd voor de grootste update ooit genaamd ‘Finance and Felony’. Wat krijg je dan allemaal?

gtav_faff_001

Je kan nu je eigen onderneming starten door als CEO te beginnen en zo je eigen misdaad te organiseren. Daarbij kan je een groot kantoor kopen en beginnen met handelen. Dat is best leuk, want je kan in free mode ook andere gangs gaan aanvallen en zo krijg je onderhand het spel waar we al jaren op wachtte en wat APB (All Points Bulletin) ooit had moeten zijn (‘kent u deze nog, nog, nog, nog…’).

Uiteraard zitten er weer nieuwe auto’s en wapens bij. Er zijn nog niet heel veel details bekend, maar het is wel een positieve ontwikkeling voor de mensen die GTA Online nog spelen. Het krijgt steeds meer een diepere laag dan enkel deathmatches en allerlei oppervlakkige game modi. Je kan nu echt je eigen dingen bouwen, wat natuurlijk al begon met de ‘Executives and Other Criminals’ update vorig jaar. Misschien tijd om GTA Online weer op te pakken.

gtav_faff_003 gtav_faff_002

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments