In de vorige update over GTA online werd er al een beetje gehint naar thema’s in GTA Online. Deze kerst is heel Los Santos bedekt met sneeuw en kun je alle bijbehorende attributen ook vinden. Hieronder alle toevoegingen die je rond deze dagen terug zult vinden in de game.

Kerst is natuurlijk niks zonder cadeaus. Rockstar wist dit ook en heeft speciaal voor de hardcore-fans die ook op kerstdag in Los Santos vertoeven een aardigheidje onder de kerstboom in de appartementen achtergelaten. Laat ook weten wat jij onder de boom had liggen!

gtao

Festive Surprise neemt niet alleen maar cosmetische updates maar ook nieuwe wapens en nieuwe auto’s met zich mee. The Homing Missile Launcher en The Proximity Mines  zijn twee nieuwe toevoegingen aan je arsenaal die je ook gewoon nog na kerst kunt gebruiken. Naast de wapens zijn er ook nog vier nieuwe auto’s: Hot Rod Christmas Ratloader, Slam Van, Massacro sports cars en Jester sports cars, ook deze auto’s kun je gewoon na de kerst gebruiken.

gtao1

Naast de wapens en auto’s is er ook nog gear wat je maar tot 5 januari kunt dragen. Deze kleding hoef je niet te kopen maar zit gewoon gratis na de update in je klerenkast verstopt.

gtao4

Wat zou kerst zijn zonder een goed sneeuwballengevecht, in Nederland moet we het in ieder geval zonder doen, maar in Los Santos kun je er deze kerst niet omheen. Na de update kun je samen met jouw crew afspreken en kijken wie je het eerste gaat inpeperen.

gtao2

Houd de komende dagen goed de lucht in de gaten want Rockstar laat op random plaatsen kisten uit de lucht vallen waar allemaal verschillende goodies in zitten.

gtao3

Als laatste kun jij de komende week op vier momenten een Firework Launcher en  Firework Rocket Ammo oppakken. Deze vier momenten zijn kerstavond, Eerste Kerstdag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag. In tegenstelling tot de andere wapens kun je deze wapens maar tot 5 januari gebruiken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties