Elke maand komt er een update en rond deze tijd moet er weer een nieuwe naar je One toe gestuurd worden.

Blijkbaar slaan we deze keer een maand over. De reden hierachter is dat Microsoft bezig is met een grote update en die ergens tussen mei en juni moet gaan uitkomen. Deze grote zogenaamde Anniversary Update zal een aantal Windows 10 toevoegingen bevatten.

Dus ergens tussen mei en juni zullen de previewers een voorproefje gaan krijgen van wat komen gaat en die update zal al een aantal van de Anniversary Update kenmerken in zich zal dragen. Dit heeft Mike Ybarra via een tweet de wereld in gestuurd.

De Anniversary Update zal onder andere Cortana en de Windows Store for Universal Windows Platform apps naar de Xbox One brengen. Dit laatste is vooral interessant voor de gecombineerde Xbox One en pc gebruiker omdat het een wisseling tussen games die je speelt op beide platformen in zich kan hebben. Je kan dus een game op je Xbox One beginnen en verder gaan op de pc. De game moet hier wel geschikt voor zijn. Ook heeft deze update de door ons eerder genoemde Dev Mode voor ontwikkelaars in zich en zal het eindelijk de mogelijkheid geven om je eigen achtergrond muziek tijdens het gamen af te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments