Cyberpunk 2077 heeft op Twitter bekend gemaakt dat patch 1.2, niet deze maand, maar pas in de tweede helft van maart zal komen.

Het woordje “delay” zullen ze in Polen waarschijnlijk niet meer kunnen horen, maar het moet toch echt gebeuren en het gaat ook gebeuren. Na de dramatische console-release beloofde CD Projekt in januari en februari respectievelijk met 2 patches te komen: 1.1 en 1.2. Deze zouden los van de hotfixes een hele verbetering moeten zijn. Vooral voor de last-gen console-gebruikers, want de versies voor de base Xbox One en PS4 leden het meest onder de teleurstellende release.

Patch 1.1 is inmiddels uitgekomen, maar deze bracht weinig vooruitgang voor deze gebruikers. In vergelijkingen met de voorgaande hotfix was er zowel qua performance als graphics weinig nieuws. Het waren voornamelijk fixes voor quests en wereld-gerelateerde zaken. De hoop is volledig op patch 1.2 gevestigd die deze maand zou komen. Patch 1.2 zou meer verbeteringen moeten laten zien, maar deze patch laat nu een extra maand op zich wachten. De update is uitgesteld tot de tweede helft van maart, wat in de praktijk natuurlijk neerkomt op de laatste week van maart. Nog even geduld dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments